Αναζήτηση
Generic filters
0
Ιστορικό
Προσθήκη

Γκαράζ

Καλάθι

Αναζήτηση
Generic filters
Αναζήτηση
Generic filters

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η επιχείρηση μας διαθέτει εξειδικευμένο βιομηχανικό εξοπλισμό και είναι σε θέση να σας παρέχει όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και μηχανήματα για την ολοκληρωμένη κατασκευή και επισκευή όλων των τύπων αμορτισέρ.
Όλα αυτά τα χρόνια, η ΚΜ suspension με πιστοποιημένα – εξειδικευμένα μηχανήματα στο χώρο της πρωτοπορεί στην ανάπτυξη ανακατασκευής, καινοτομώντας στις πολυάριθμες εκδόσεις  κατασκευής αμορτισέρ επαναφέροντας τα σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές και τις ανάγκες του πελάτη με αριστεία.
Ο επαγγελματισμός μας, η τεχνογνωσία μας, η συνεχής έρευνα και ο τέλειος έλεγχος, εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα συνεργασίας με τον επαγγελματία που επιλέγει να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο.
Επιπλέον, προσφέρουμε υποστήριξη για τις ανάγκες της επιχείρησης σας με ειδικευμένα μηχανήματα και ανταλλακτικά για την επισκευή των αμορτισέρ.
Ως εκ τούτου, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε συγκεκριμένη απαίτηση.
Με την ανακατασκευή, έχοντας περιβαλλοντική συνείδηση συμβάλλουμε σημαντικά στην μείωση αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον.
Μοναδικοί στον τομέα Ανακατασκευής Ηλεκτρομαγνητικών Παθητικών Αναρτήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.
Αναρτήσεις ειδικών απαιτήσεων για αυτοκίνητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την κατασκευή λειτουργίας επώνυμων αμορτισέρ.
Δεχόμαστε επενδυτικές προτάσεις συνεργασίας παρέχοντας σας πλήρη εξοπλισμό (μηχανήματα και ανταλλακτικά) για την ανακατασκευή όλων των τύπων  αμορτισέρ.

Εξοπλισμός
Σφράγιση διπλού σωλήνα
Εξοπλισμός
Για αμορτισέρ μονού σωλήνα

Σύνδεση

Εγγραφή