Αναζήτηση
Generic filters
0
Ιστορικό
Προσθήκη

Γκαράζ

Καλάθι

Αναζήτηση
Generic filters
Αναζήτηση
Generic filters

Εταιρικό προφίλ

Η KMsuspension είναι μία από τις σημαντικότερες και καινοτόμες επιχειρήσεις στον τομέα της ανάρτησης. Από το 2016 ασχολείται με την επισκευή αμορτισέρ – αναρτήσεων όλων των τύπων, επαναφέροντας τα πλήρως στις εργοστασιακές τους προδιαγραφές. Οι γνώσεις και η τεχνογνωσία μας κατέστησαν ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις, για τεχνολογικές λύσεις σε διάφορους κλάδους όπως το αυτοκίνητο, το σκάφος, η επίπλωση, κ.α. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο αυτό, εισάγουμε από τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια της αγοράς επιλεγμένης ποιότητας ελατήρια αερίου ιδανικά για κάθε χρήση.

Όλα αυτά τα χρόνια, η ΚΜsuspension με πιστοποιημένα – εξειδικευμένα μηχανήματα στο χώρο της πρωτοπορεί στην ανάπτυξη ανακατασκευής, καινοτομώντας στις πολυάριθμες εκδόσεις κατασκευής αμορτισέρ επαναφέροντας τα, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές και τις ανάγκες του πελάτη με αριστεία.

Ο επαγγελματισμός μας, η τεχνογνωσία μας, η συνεχής έρευνα και ο τέλειος έλεγχος, εγγυώνται τη σταθερότητα και την σωστή λειτουργία της ανάρτησης ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, προσφέρουμε εξυπηρέτηση και υποστήριξη για τις ανάγκες στους πελάτες μας καθώς και εξατομικευμένες λύσεις στο σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου. Ως εκ τούτου, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε συγκεκριμένη απαίτηση.

Με την ανακατασκευή, έχοντας περιβαλλοντική συνείδηση συμβάλλουμε σημαντικά στην μείωση αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Η εισαγωγή νέων ελατηρίων αερίου (GAS SPRINGS) πραγματοποιήθηκε για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς βάση ζήτησης, για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του πορτμπαγκάζ, του καπό, ερμαριών παντός τύπου (σκαφών, οικιακών επίπλων και κρεβατιών), σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα εργοστάσια παραγωγής παγκοσμίως.

Μοναδικοί στον τομέα Ανακατασκευής Ηλεκτρομαγνητικών Παθητικών Αναρτήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αναρτήσεις ειδικών απαιτήσεων για αυτοκίνητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την κατασκευή λειτουργίας επώνυμων αμορτισέρ.

Σύνδεση

Εγγραφή